sábado, 20 de noviembre de 2010

"El futur pren la paraula" a l'Autònoma

L’eslògan de l’acte del programa Tots x tots celebrat a la UAB va reflectir la part principal de l’esdeveniment, dedicada a les preguntes dels estudiants

La Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i COMRàdio van coordinar un esdeveniment on diverses personalitats del món de la comunicació van respondre a les preguntes dels estudiants de periodisme. L’acte es va dur a terme el dimecres 17 i va comptar amb la presència de Pere-Oriol Costa, catedràtic de comunicació i periodista especialitzat en política, en substitució de Xavier Vinader, que no va poder assistir.

L’acte es va emetre aquest divendres al programa de COMRàdio Tots x tots i Costa, acompanyat per Ramon Companys, director i presentador del Tots x tots; José Manuel Pérez Tornero, professor a la UAB; Francesc Triola, director general de COMRàdio i Montse Rius, presidenta de comunicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya, va respondre a les preguntes dels estudiants, encaminades sobretot a la professió de periodista, després d’una petita presentació del programa i diverses reflexions de cadascun dels assistents a l’acte sobre el periodisme en l’actualitat.

El Tots x tots és un programa destinat, segons Ramon Companys, “a la solidaritat, a donar veu a qui no la té i a difondre temes 'de qualitat'”. “En un medi on sempre sentim els mateixos -va continuar Companys- un mitjà públic hauria de tenir aquesta responsabilitat i anar més enllà de l’entreteniment”. El programa s’emet a COMRàdio, que compta amb més de 140 emissores locals diferents, tots els divendres de dos quarts de vuit de la tarda a les onze de la nit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario